1) Sohvat natisevat, sängyt kitisevät. Mihin tahansa istun, kuuluu uhkaava ääni. Ne hajoavat altani, olen liian painava. Nolointa nimenomaan kylässä.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

2) Lantio alkaa oleen liian leveä käsinojallisiin tuoleihin. Molemmilta puolin ottaa kiinni. Kaikilla muilla on tilaa vaikka miten. Noloa esim junassa.

 

3) Työvaatteita harvemmin on valmiiksi tarpeeksi isoa kokoa, vaan ne pitää tilata. Helvetin noloa heti ekana työpäivänä!

 

4) Missään kivoissa paidoissa, esim festari-, bändi- ja mainospaidat ei ole naisten malleissa riittävän suurta kokoa ja miesten mallit ovat niin eri näköisiä, että kaikki tajuaa niiden olevan miesten, eikä naisten. Eikä ne miesten paidat ole hyvän mallisia.

 

5) Ei kehtaa tavata vanhoja tuttuja, koska on lihonnut niin perkeleesti. Esim luokkakokoukset, sukujuhlatkin.

 

6) Pitkävartiset kengät ei mene nilkasta, eikä ainakaan pohkeesta kiinni. Great.

 

7) Ei kehtaa syödä seurassa, koska kuvittelee kaikkien pitävän sitä oksettavan ja säälittävän ja inhottavan näköisenä, kun valmiiksi läski syö lisää.

 

8) Ei auta, vaikka olisi kuorsannut normaalipainoisenakin. Kaikki kuitenkin pitää sitä lihavuuden syynä ja näin ollen huomauttelee asiasta ihan, kuin muka asialle jotain voisi.

 

9) Ei paljoa tarvi riehua, kun polvet jo huutavat hoosiannaa ja pohkeet jumittavat viikoksi.

 

10) Valokuvissa puolet isompi muita ja aina aivan järkyttävä kaksoisleuka ja maha.

 

11) Keikoilla ei voi nostaa kättä ilmaan ja heilutella sitä, koska allit hyllyvät hirveän näköisinä.

 

12) Vaikka osaisikin tanssia, ei se näytäkään enää hyvältä vaan erittäin vastenmieliseltä, kun kaikki ne ihrat alkavat hyllymään! Ja harvapa nauttii läskien ihmisten tanssimisen katselemisesta. Sitä kun kuvittelee olevansa hot, mutta onkin kaikkea muuta.

 

13) Raskausarpia on aivan joka paikassa. Pohkeissa, käsivarsissa, selässä jne. Puhumattakaan siis kyljistä, reisistä ja vatsasta.

 

14) Kaupassa pitää aina valita kassaneiti, joka ei ole palvellut sinua ainakaan viikkoon, ettei ne tajuaisi, että todellakin syön niin epäterveellisesti ja sehän on kuvottavinta ikinä, kun läskit mättää paskaa kurkustaan.

 

15) Terveystarkastuksia pitää pelätä kuollakseen, koska niissä saa aina kuulla kunniansa ja lisäksi verikokeista saattaa paljastua jotain (kolesterolia) ja verenpaine saattaa olla vakavassa tilassa. Sitä kyllä ymmärtää, että on hengenvaarallista olla läski, mutta asiaa ei vaan halua kohdata.

 

16) Ei missään nimessä ole mahdollista käyttää juuri sellaisia vaatteita, kuin haluaisi. Ei vaan ole.

 

17) Läskien osastojen vaatteet ei koskaan ole yhtä halpoja, kuin normaalit. Puhumattakaan siitä, että eivät todellakaan ole koskaan niin hienoja ja hyvän mallisia.

 

18) Kirppareilta ei löydy tarpeeksi isoja vaatteita ja vastaavasti kukaan ei osta niitä omia, koska ovat niin helvetin suuria.

 

19) Hameita ei voi pitää enää edes pelkästään sukkahousujen kanssa (puhumattakaan siis, että ikinä olisi voinut pitää paljain reisin), koska ne pirut hinkkaavat toisensa vereslihalle. Oikeasti. Kivuliasta ja noloa ja helvetin epäkäytännöllistä. Täytyy pitää pyöräilyhousuja hameen alla. Plaah.

 

20) 4 hengen Hissi alkaa piipata ylipainoa, vaikka olisi vain kaksi ihmistä itsensä lisäksi. Ei suotta noloa, ei.

 

21) Onpas kivaa olla koulun ja työpaikan lihavin.

 

22) Ja ihan oikeasti kyllä ne kaikki sydän- ja verisuonisairaudetkin pelottaa, vaikka asiaa ei useinkaan haluaisi ajatella. Niin ja diabetes.

 

23) Kaksoisleuka valtaa koko kaula-alueen. Ei puhettakaan siis kaulan myötäisistä koruista. Ja rumankin näköistä se on. Valtava kaksoisleuka, hyi saatana.

 

24) Olisi muuten kivaa pystyä joskus juoksemaan koko lenkin ajan.

 

25) Vatsaa ei voi enää peitellä vetämällä sitä sisään, koska se on niin iso, ettei sitä vaan yksinkertaisesti saa piiloon.