Jossain on joskus valitettu, että köyhät ovat lihavia, koska terveellinen ruoka on kalliimpaa. Kumma juttu, että mulla menee nykyään kauppaan PALJON vähempi rahaa, kuin ennen :D Mutta se johtuukin siitä, etten ole tavallinen ruualla lihonnut läski, vaan olen tullut tähän kuntoon sairaalloisella ahmimisella ja kaikki tommonen herkkuhan on tietysti kallista. Varsinkin, kun sitä on vedetty niin paljon.

Suklaanhimoon riittää nyt Kidius suklaavanukas :D

Jostain syystä musta tuntuu, että laihis ajaa muutenkin paremmille elämäntavoille. Rahaa säästyy, kun ei tarvi ostaa käsittämättömiä määriä herkkuja. Lisäksi kevyt olo saa aikaan tunteen siitä, että pitäisi parantaa oloa entisestään ja tulee ostettua kaikenmoista Luomua sun muuta.

Ensi maanantaina muuten mittaan sitten nuo ympärysmitatkin, kun on kuukausi kulunut. Veikkaan, että en ole pienentynyt YHTÄÄN. Ja jotenkin tuntuu, että on hirmu hankala mitata samasta kohtaa ja vaikka samantien mittaisi 10 kertaa, niin oisiko tulos joka kerralla sama? Tuskin. Tää on nyt tätä, että ammattini (tai siis tulevan ammatin, opiskelen vielä) puolesta tiedän sen, että mittaustarkkuus tämmöisissä on tosi huono, joten ei huvittaisi mitata ollenkaan. Mutta onhan se suuntaa-antavaa.